ติดปีกธุรกิจด้วยนวัตกรรมการพิมพ์ดิจิทัล HP Indigo รุ่นใหม่

18 มิถุนายน 2564 | 13:53 น.

เปิดตัวในงานแสดงเทคโนโลยีระดับโลก Dscoop Edge Fusion Graphic Arts

 

กรุงเทพฯ, 17 มิถุนายน 2564เอชพี อิงค์ เปิดตัวผลิตภัณฑ์กลุ่ม เครื่องพิมพ์ดิจิทัล HP Indigo รุ่นล่าสุด ขยายศักยภาพเสริมการเติบโตสู่ยุคดิจิทัลทรานส์ฟอร์มเมชั่น ในงานแสดงนวัตกรรมเทคโนโลยีระดับโลก Dscoop Edge Fusion 2021 พร้อมกระแสตอบรับจากผู้ให้บริการงานพิมพ์ทั่วโลกอย่างต่อเนื่อง จากจำนวนการติดตั้งเครื่องพิมพ์ HP Indigo มากกว่า 125 เครื่อง ตั้งแต่เปิดตัวเมื่อเดือนมีนาคมปีที่แล้ว

“แม้ว่าจะเผชิญกับความท้าทายในปีที่ผ่านมา ลูกค้า HP Indigo ยังสามารถเป็นผู้นำในอุตสาหกรรมกราฟิก โซลูชันควบคู่ไปกับเอชพีที่ไม่หยุดวิจัยค้นคว้าพัฒนาผลิตภัณฑ์ตามคำมั่นสัญญา เดินหน้าส่งมอบนวัตกรรมและโซลูชันใหม่ๆ พร้อมรองรับความเติบโตของลูกค้า” มร.ไฮม์ เลวิท รองประธานและผู้จัดการทั่วไป HP Indigo ตอกย้ำปณิธานของบริษัทในงานแสดงเทคโนโลยี Dscoop Fusion ที่มีผู้ให้บริการงานพิมพ์กราฟิก โซลูชันพร้อมพันธมิตรร่วมงานมากกว่า 8,000 ราย  

ยุคแห่งการปฎิวัติการพิมพ์เชิงพาณิชย์
นับตั้งแต่เปิดตัวในปีที่ผ่านมา กลุ่มผลิตภัณฑ์การพิมพ์เชิงพาณิชย์ HP Indigo ได้รับกระแสการตอบรับอย่างต่อเนื่อง สร้างความเปลี่ยนแปลงอุตสาหกรรมพิมพ์ดิจิทัลทั่วโลก รวมถึงการขยายการลงทุนในระยะยาวเพิ่มเครื่องพิมพ์ของบริษัท Cimpress และ Shutterfly ซึ่ง HP Indigo 100K Digital B2 เป็นเครื่องพิมพ์ดิจิทัลที่สร้างผลกำไรทางธุรกิจสูงสุดในตลาด  โดยมีการติดตั้งมากกว่า 30 หน่วย ซึ่งขับเคลื่อนให้มีการเปลี่ยนแปลง กระตุ้นปริมาณงานพิมพ์เชิงพาณิชย์จากระบบออฟเซ็ทมาเป็นดิจิทัลได้จำนวนมาก

เพื่อขับเคลื่อนการขยายตัวการพิมพ์ดิจิทัลในตลาดการพิมพ์เชิงพาณิชย์ กลุ่มผลิตภัณฑ์ HP Indigo เพิ่มฟีเจอร์ใหม่พัฒนาสมรรถนะของเครื่องพิมพ์

 • ระบบใหม่ Automatic Alert Agent 2.0 ในเครื่องพิมพ์ HP Indigo Series 4 (HP Indigo 12000 และ 15K) การตรวจสอบแบบอินไลน์จะสแกนงานพิมพ์ทุกแผ่นให้ตรงกับคำสั่ง อ้างอิงโดยข้อมูลดิจิทัล ซึ่งระบบจะคัดและทำลายแผ่นที่ชำรุด แล้วสั่งพิมพ์ใหม่แบบเรียลไทม์ ไม่มีการหยุดชะงัก ภายใต้การควบคุมของเทคโนโลยีปัญญาประดิษฐ์ (AI) และ Machine Learning (ML) ขั้นสูง เพิ่มความแม่นยำและรวดเร็ว เพิ่มประสิทธิภาพและผลกำไรสูงสุดให้กับผู้ให้บริการงานพิมพ์
 • •ขีดความสามารถการพิมพ์ด้วย Fine Line RIP การประมวลผลความละเอียดสูงสำหรับข้อความ ลายเส้น ขนาดเล็ก เพื่อพิมพ์อักษรคันจิที่คมชัดที่สุดและงานพิมพ์ที่ซับซ้อนและมีความปลอดภัยสูง
 • สมรรถนะเพิ่มขึ้นใน HP Indigo 100K รวมถึง Automatic Pallet Replacement (APR) ทำให้สามารถพิมพ์งานต่อเนื่องได้โดยไม่หยุดชะงัก ทำให้ผู้ให้บริการงานพิมพ์สามารถพิมพ์ได้มากขึ้น
 • HP Indigo 6P Digital Press รุ่นใหม่ เครื่องพิมพ์หน้าแคบสำหรับภาพถ่ายและงานพิมพ์เชิงพาณิชย์แบบเฉพาะนี้เพิ่มแอปพลิเคชันขยายขีดความสามารถของเครื่องพิมพ์ Indigo 6800p เพื่อประสิทธิภาพของงานพิมพ์หลากหลายประเภท รวมถึงงานพิมพ์ภาพขนาดใหญ่กว่า 320x980 มม. พิมพ์ละเอียดรวดเร็วขึ้น
 • HP Indigo Certified Pre-Owned Digital Presses เครื่องพิมพ์ HP indigo มือสอง เป็นการนำเสนอตัวเลือกสำหรับการลงทุนในเครื่องพิมพ์ HP Indigo ซึ่งรวมถึงเครื่องพิมพ์แบบ B2 ช่วยผู้ประกอบการบริหารจัดการเงินทุนอย่างคุ้มค่า
 • ชุดอัปเกรด และ ออฟชั่นเพิ่มเติม ของเครื่องพิมพ์ HP Indigo รวมถึง HP Indigo 15K และ HP Indigo 12000 ที่ครอบคลุมแอปพลิเคชันมูลค่าสูง นอกจากนี้ ออฟชั่นในการอัปเกรดเครื่องตระกูล 7,000 หรือการเพิ่มสีที่ 5 สำหรับ รุ่น HP Indigo 7eco Digital Press เป็นต้น

การเติบโตก้าวกระโดดของ HP Indigo ในอุตสหกรรมผลิตฉลากและบรรจุภัณฑ์

ผู้ให้บริการงานพิมพ์ฉลากและบรรจุภัณฑ์ที่ใช้เครื่องพิมพ์ดิจิทัล HP Indigo มีอัตราการเติบโตสูงกว่าตลาดอย่างต่อเนื่อง โดยมีปัจจัยหนุนจากจำนวน SKU ของผลิตภัณฑ์ที่เพิ่มขึ้น และความสามารถในการรองรับงานพิมพ์และการส่งมอบงานได้รวดเร็ว สำหรับทั่วโลกตลาดงานพิมพ์ Flexible packaging มีปริมาณพิมพ์จาก HP Indigo เติบโตมากกว่า 50% ในปีที่ผ่านมา และผู้ให้บริการงานพิมพ์ฉลากและการพิมพ์กล่องบรรจุภัณฑ์ก็เติบโตอย่างแข็งแกร่งด้วยตัวเลขถึงสองหลัก

เพื่อรองรับการเติบโตนี้ HP Indigo จึงได้พัฒนาผลิตภัณฑ์เพื่อเพิ่มขีดความสามารถทั้งพอร์ตโฟลิโอปี 2020 สำหรับงานผลิตฉลากและบรรจุภัณฑ์ นอกจากนี้ ทางเอชพียังนำเสนอการอัปเกรดให้กับผู้ใช้ HP Indigo 20000, 30000 และ 6000 series อันเป็นการเพิ่มความแข็งแกร่งของการลงทุนและเพิ่มศักยภาพการแข่งขันทางธุรกิจการพิมพ์ด้วย

 เปิดตัว HP Indigo 35K งานพิมพ์บรรจุภัณฑ์กล่องพับ

HP Indigo 35K Digital Press เครื่องพิมพ์รุ่นเรือธงรุ่นใหม่สำหรับการผลิตกล่องบรรจุภัณฑ์มูลค่าสูงซึ่งพัฒนาจาก HP Indigo 30000 ที่ได้สร้างชื่อเสียงอย่างดีในตลาด เครื่องพิมพ์ใหม่ที่เปิดตัวครั้งนี้ มีคุณสมบัติที่ให้งานคุณภาพสีและการพิมพ์ระดับพรีเมียม มีประสิทธิภาพการทำงานโดยรวมที่สูงขึ้น 40% สามารถเปลี่ยนงานพิมพ์ได้เร็วขึ้น ความแม่นยำของการพิมพ์สีด้วย Spot Master และระบบการป้อนกระดาษพิมพ์ที่รวดเร็วแม่นยำจากแท่นพิมพ์ไปยังตัวเคลือบ และคุณสมบัติเพิ่มเติมอื่นๆ ได้แก่

 • การพิมพ์บนพื้นผิวที่บางกว่าระดับตั้งแต่ 150 ไมครอน เพื่อการผลิตกล่องแข็ง
 • การพิมพ์ HD ใหม่ที่มีความละเอียด 1600 dpi เพื่อคุณภาพการพิมพ์ที่ดียิ่งขึ้น
 • HP Indigo ElectroInk Premium White ใหม่เพื่อความทึบแสงที่สูงขึ้น
 • ElectroInk Invisible Yellow ใหม่ โซลูชันการพิมพ์กันปลอมที่ใช้หมึกล่องหนสีเหลือง สามารถพิมพ์จบภายในเครื่องเดียว
 • เครื่องเคลือบ Tresu iCoat ใหม่ ที่ผสานรวมสำหรับการผลิตแบบอินไลน์บน HP Indigo 35K

เทคโนโลยี Spot Master สำหรับ HP Indigo 25K และ HP Indigo 35K

นอกจากนี้ เปิดตัวเทคโนโลยีสุดล้ำของเอชพี ระบบอัตโนมัติ Spot Master สามารถพิมพ์สีที่เร็วที่สุด ในอุตสาหกรรมการพิมพ์ ได้จดสิทธิบัตรใหม่ Spot Master ใช้อัลกอริธึมในการจับคู่สีรวดเร็ว แม่นยำ ทำให้การปรับสีแบบอัตโนมัติตาม Pantoneที่ต้องการ ได้ภายใน 5 นาที ให้สีที่สม่ำเสมอทั่วทั้งภาพ โดยฉลากหรือบรรจุภัณฑ์แต่ละชิ้นจะมีลักษณะเหมือนกันไม่ว่าจะพิมพ์กี่ครั้งก็ตาม พร้อมใช้งาน Spot Master ใน HP Indigo 25K ปลายปีนี้

โรงพิมพ์ฉลากระบบดิจิทัลเพื่ออนาคต

ผู้ให้บริการงานพิมพ์ตลอดปีที่ผ่านมามีงานพิมพ์จากเครื่อง Indigo มากขึ้น ส่วนมากเป็นงานฉลาก ด้วยจำนวน SKU ผลิตภัณฑ์หลากหลาย รวมถึงฉลากแบบ Shink sleeve ปริมาณการพิมพ์ของ Indigo 8000 เพิ่มขึ้นกว่า 30% ภารกิจสำคัญของเอชพี คือสนับสนุนให้เกิดการเปลี่ยนแนวคิดงานพิมพ์จาก “พิมพ์บนเครื่องพิมพ์อนาล็อกก่อน”  ซึ่งภาระมากมายจากการใช้เครื่องมือ ไม่ว่าจะค่าแรงสูง ต้นทุนวัสดุที่สูง การผสมหมึกและอื่นๆ ไปจนถึงการส่งงานล่าช้า ให้ผู้ให้บริการเปลี่ยนแนวคิดไปสู่ “Indigo first"

HP Indigo V12 Digital Press จึงถูกพัฒนาการพิมพ์ฉลากเครื่องพิมพ์หน้าแคบ เครื่องพิมพ์ HP Indigo ที่สร้างขึ้นบนสถาปัตยกรรม HP Indigo LEPX เครื่องแรก คุณภาพและความสามารถรอบด้านที่สร้างชื่อเสียงด้วยความเร็วที่สูงขึ้นมากสามารถส่งงานเร็วขึ้น ลดแรงงาน และวัสดุของเสียอีกด้วย

 


ระบบความปลอดภัย HP Indigo Secure สำหรับการพิมพ์ดิจิทัล

การเปิดตัวรวมถึง HP Indigo Secure เครื่องพิมพ์กันปลอมแปลง และการปกป้องงานพิมพ์ของแบรนด์อย่างที่ไม่เคยมีมาก่อน เพื่อปกป้องลูกค้าจากการปลอมแปลงและภัยคุกคามอื่นๆ HP Indigo Secure เป็นชุดโซลูชันความปลอดภัยซึ่งรวมฮาร์ดแวร์ ซอฟต์แวร์ วัสดุ และหมึกพิมพ์ สำหรับการปกป้องแบรนด์ โดยใช้เทคโนโลยี HP Indigo LEP ที่เป็นกรรมสิทธิ์ของพันธมิตรชั้นนำระดับอุตสาหกรรม HP Indigo 6K Secure Press เครื่องพิมพ์ดิจิทัล ที่สุดแห่งความปลอดภัยของ HP Indigo ออกแบบมาโดยเฉพาะ เป็นโซลูชันรักษา ควบคุมความปลอดภัยแบบ end-to-end ในชุดเดียว โดยมีระดับความปลอดภัยหลายชั้นติดตั้งที่แท่นพิมพ์ ร่วมกับ ผู้พัฒนาซอฟต์แวร์ Jura JSP รับรองด้านความปลอดภัย

HP PrintOS เพิ่มประสิทธิภาพการพิมพ์สูงสุด

รับประโยชน์สูงสุดในการผลิตจาก HP PrintOS ระบบอัตโนมัติลดความซับซ้อน พิมพ์งานหลากหลาย เพิ่มความเติบโตให้ผู้ใช้แอปพลิเคชัน PrintOS บนคลาวด์ มีมากกว่า 4,500 ราย สามารถจัดการงานได้ทุกที่ ทุกเวลา มีการใช้งาน PrintOS เพิ่มขึ้นอย่างมีนัยสำคัญ โดยเพิ่มขึ้น 25% ในปีที่ผ่านมา ตรวจสอบจากการผลิต และการใช้ VDP บนคลาวด์เพิ่มขึ้น 32% เราพบว่าลูกค้ามียอดงานพิมพ์บน PrintOS Site Flow เพิ่มขึ้น 230%

เอชพี ได้ประกาศหลากหลายโซลูชันใหม่ เพื่อยกระดับประสิทธิภาพการผลิตให้ดียิ่งขึ้น

 • PrintOS Learn เสริมประสบการณ์การเรียนรู้แบบผสมผสาน ทั้งหลักสูตรการฝึกอบรมแบบเสมือนจริง หรือแบบอินเตอร์แอคทีพ ที่เน้นหัวข้อเทคโนโลยีที่ดีที่สุด โดยเนื้อหาการฝึกอบรมจะจัดให้สอดคล้องกับโมเดลเครื่องพิมพ์และตามความต้องการผู้ใช้งาน
 • PrintOS Supplies Inventory ช่วยให้ลูกค้าสามารถดูแลรักษาอุปกรณ์ได้อย่างเหมาะสมตามระดับการใช้งาน ระบบจะแจ้งเตือนไปยังลูกค้าเมื่อคลังสำรองเหลือน้อย ทำให้บริหารการสั่งซื้อได้ทันท่วงที หลีกเลี่ยงการหยุดทำงานของแท่นพิมพ์เนื่องจากขาดวัสดุอุปกรณ์และไม่ต้องสะสมเกินความจำเป็น
 • ยกระดับประสิทธิภาพทำงานร่วมกับ PrintOS Production Pro DFE สำหรับการพิมพ์เชิงพาณิชย์ และ Heidelberg Prinect ช่วยให้การผลิตเป็นไปโดยอัตโนมัติและหลีกเลี่ยงข้อผิดพลาดจากบุคคล เพิ่มความสามารถการแข่งขันตามแนวทาง Industry 4.0 ปรับปรุงประสิทธิภาพ ลดต้นทุน เพิ่มผลผลิต
 • แพลตฟอร์มใหม่ทรงพลัง PrintOS Production Pro DFE สำหรับ L&P พร้อมใช้งานแล้วใน HP Indigo 6000 Series, 6K, 8000 และ 8K แพลตฟอร์ม IN170 ใหม่ทำงานที่ซับซ้อนได้เร็วขึ้นสองเท่าเมื่อเทียบกับ DFE มาตรฐาน ทำให้เวลาในการผลิตสั้นลงอย่างมาก
 • ความสำเร็จของ PrintOS Color Beat กับเครื่องพิมพ์ดิจิทัล HP Indigo 12000, 15K และ 100K แอปพลิเคชันนี้พร้อมใช้งานใน HP Indigo 25K ซึ่งช่วยให้ลูกค้าตรวจสอบอัตโนมัติว่าแท่นพิมพ์ผลิตงานได้ตรงตามมาตรฐานสีสูงสุด และผ่านการรับรองมาตรฐาน Idealliance G7
 • เปิดตัว HP SmartStream Designer สำหรับ Adobe CC2021 คุณสมบัติใหม่ครอบคลุม HP Frames ซึ่งแปลงวิดีโอเป็นภาพ VDP รวมทั้งปรับปรุงการทำงาน HP Mosaic และ HP Collage ผสานเข้ากับ Barcode Studio ในตัว


---------------------------
HP Indigo Digital Printing Accelerates with New Wave of Innovation Across Portfolio
Unleashes new technologies at Dscoop Edge Fusion Graphic Arts community showcase

Bangkok, June 17, 2021 — At Dscoop Edge Fusion 2021, HP Inc. today announced a new wave of innovations for HP Indigo digital printing, supporting momentum, growth and digital transformation.

Print service providers (PSPs) worldwide continue to adopt HP Indigo digital printing, with more than 125 HP Indigo presses already installed to date from the new technology portfolio announced in March 2020.  

“Despite the challenges of the past year, Indigo customers have continued to lead the transformation of the graphic arts industry. Our R&D labs continue to deliver on our promise, releasing new capabilities, products and solutions to support the growth of our customers,” said Haim Levit, HP Indigo vice president and general manager, in a keynote address to Dscoop Fusion, a global gathering of HP Graphic Arts print service providers and solution partners with over 8000 members.

Transformation in commercial printing  

Since its introduction last year, HP Indigo’s new commercial portfolio gained significant momentum worldwide, including long-term investments in new fleets by Cimpress and Shutterfly. The portfolio empowers commercial printers to continue expanding the digital transformation in the market. The HP Indigo 100K Digital Press – the most productive digital B2 press in the market – is leading this trend with more than 30 units already installed, enabling commercial printers to shift greater volumes from offset to digital.

To drive digital expansion in commercial print even further, today HP Indigo announced a new set of features, expanding the capabilities of its drupa portfolio:

 • The new Automatic Alert Agent 2.0 for HP Indigo Series 4 presses (HP Indigo 12000 and 15K). This inline inspection system scans every printed sheet and compares it to its digital reference, automatically identifying print defects. AAA 2.0 now automatically diverts defective sheets to scrap and reprints them, all in real time with no human intervention, and no interruption to production. The system leverages advanced Artificial Intelligence (AI) and Machine Learning (ML) algorithms, increasing accuracy and speed, to provide productivity and profitability for PSPs.
 • Expansion of HD printing capabilities, with the new Fine Line RIP. This new RIP and press computing infrastructure deliver superior capabilities for small solid text and fine lines, producing the sharpest Kanji fonts and complex security patterns.
 • New capabilities on the HP Indigo 100K, including Automatic Pallet Replacement (APR), enabling continuous print with non-stop stacking, allowing PSPs to achieve even higher productivity levels for this platform.
 • Introduction of the new HP Indigo 6P Digital Press, a narrow-web press dedicated for photo and publishing applications. This press expands the capabilities of the Indigo 6800p with a series of innovations for productivity and versatility, including a larger, 320x980mm image area and faster RIP.
 • HP Indigo Certified Pre-Owned Digital Presses, offering a new opportunity to acquire HP Indigo presses, including B2 format presses, at significant capital expenditure (capex) savings.
 • Value packs and options available for HP Indigo commercial customers, including the HP Indigo 15K value pack for the HP Indigo 12000 press, expanding high-value application capabilities. In addition, options to extend the capabilities of commercial Series 3 presses, including the availability of a 5th color station for the HP Indigo 7eco Digital Press

Hypergrowth in HP Indigo labels and packaging

Label and packaging converters operating HP Indigo digital presses are continuing to outgrow the market, driven by trends such as SKU proliferation, and the ability to optimize supply chains with on-demand printing and fast turnaround. In flexible packaging, in particular, worldwide HP Indigo production has experienced hypergrowth in the past year of more than 50%, with folding cartons and labels customers also enjoying strong double-digit growth.

To support this growth momentum, HP Indigo today announced commercial availability of additional products and capabilities in its 2020 portfolio for labels and packaging production. Value packs and options are also available for HP Indigo 20000, 30000 and 6000 series users, allowing them to protect their investments and enjoy new capabilities on their presses.

Commercial availability of the HP Indigo 35K for folding cartons

The HP Indigo 35K Digital Press, the new flagship press for high-value folding carton production built on the market-proven HP Indigo 30000, is now commercially available. The new press provides premium color and print quality now with 40% overall higher productivity thanks to faster job changeover, color accuracy with Spot Master, and a more robust paper path from the feeder to the coater. Additional features include:

 • Printing on thinner substrates from 150 microns to capture applications such as rigid boxes.
 • New HD printing with 1600 dpi for enhanced print quality.  
 • New HP Indigo ElectroInk Premium White for higher opacity.
 • New ElectroInk Invisible Yellow, track-and-trace solutions and security elements for multi-layered brand protection applications on one press, in one pass.
 • A new Tresu iCoat coater integrated for inline production on the HP Indigo 35K.

Great Little Box Company of Canada has installed the first unit of the commercially released HP Indigo 35K Digital Press at its site near Vancouver. “We are continually investing in the latest technologies to bring the latest and greatest to our customers. The Indigo solution will deliver production flexibility with offset matching quality – plus the bonus of digitally printing proofs to confirm print quality with customers,” said Brad Tindall, president, GLBC.
 


Spot Master released for HP Indigo 25K and HP Indigo 35K

In addition, to support productivity in digitally printed packaging, HP announced the release of HP Indigo’s breakthrough Spot Master color automation technology, the industry’s fastest time to color. Spot Master uses a new patented algorithm for fast and accurate color matching, enabling converters to reach brand colors within 5 minutes, with an accuracy of less than 2 delta E, and less than 3 meters of waste. As a result, Spot Master delivers consistent, uniform color across the entire print frame and each label or package looks the same no matter when or where it is printed.
 
Spot Master is now available on both the HP Indigo 25K and 35K, and will be available for the HP Indigo 6K later this year.

Creating the Digital Label Factory of the Future

Throughout the past year, label customers have been increasingly printing longer runs and multi-SKU label and shrink sleeves jobs on their Indigo presses, with Indigo 8000 print volume growing by over 30%. To support the transformation of label converters from an “analog first” mindset – with the burden of slow delivery, high labor costs, higher waste, tooling, ink mixing and more – to a digital “Indigo first” mindset, HP Indigo continues to ramp up the development of the upcoming HP Indigo V12 Digital Press. The HP Indigo V12 Digital Press, a narrow-web label press, is the first HP Indigo press built on next-generation HP Indigo LEPX architecture. It provides Indigo’s renowned quality and versatility at significantly higher speeds, supporting the needs for faster delivery, growing SKUs per job, waste, and labor reduction.

 


HP Indigo Secure opens new opportunities for digital security printing  

HP today also announced HP Indigo Secure, a new suite of never-before seen security and brand protection solutions, to help security printers and print service providers protect their customers from counterfeiters and other product threats. HP Indigo Secure is a set of solutions including hardware, software, media, and inks for security printing and brand protection, based on proprietary HP Indigo LEP technology and industry-leading partner solutions.

HP Indigo 6K Secure Press is HP Indigo’s first secure digital press designed especially for the security printing market. The press is a one-pass, end-to-end security printing solution featuring multiple security layers in collaboration with Jura JSP. The press is available for certified security printers.

New HP PrintOS applications boost production efficiency

HP PrintOS helps customers to get the most out of their presses, simplify and automate production, and innovate and grow. More than 4500 users use the cloud-based PrintOS applications daily to address every aspect of their production, anywhere and anytime. The usage of PrintOS was significantly increased during 2020, with 25% increase in production monitoring, 32% growth in cloud-created VDP and 230% growth in orders managed by PrintOS Site Flow.

Today HP announced several new solutions that further improve production efficiency:

 • PrintOS Learn, a hybrid learning experience combining on-demand and live virtual courses, face-to-face training, and best in class technology with interactive training modules. PrintOS Learn offers a personalized and continuous learning experience, based on Indigo equipment and user profiles.
 • PrintOS Supplies Inventory enables customers to maintain optimal levels of HP supplies. Based on historical usage levels, timely alerts are sent to customers when supplies are sensed to be running low. Customers can order and track supplies just-in-time thus avoiding press downtime due to missing supplies or oversupply that requires storage.
 • An improved integration between PrintOS Production Pro DFE for Commercial Print and Heidelberg Prinect automates the production and avoids human errors. This integration is another example of how customers leverage PrintOS openness to implement Industry 4.0 principles and improve efficiency, reduce cost, and increase quality.
 • A new powerful platform of PrintOS Production Pro DFE for L&P is now available for the HP Indigo 6000 Series, 6K, 8000 and 8K. The new IN170 platform rips complex VDP jobs twice as fast compared with the standard DFE, significantly shorting production time.
 • Following the success of PrintOS Color Beat with HP Indigo 12000, 15K and 100K digital presses, the application is now available also for HP Indigo 25K, enabling customers to automatically validate that the press meets the highest color standards, and also supports automated certification of Idealliance G7 standard.
 • HP SmartStream Designer for Adobe CC2021 is released. Among the new features is HP Frames, which transforms video frames into VDP images. In addition, new enhancements for HP Mosaic and HP Collage, and an integrated Barcode Studio editor.

 

back